merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Behandlingsassistenter/Medlevare Östersund/Frösön

Mjösjögård HVB AB söker nya medarbetare på stödboende Villa Vägskäl!
Vårt gemensamma mål är att hitta verksamma redskap för att bidra till positiv förändring för våra klienter, bort från missbruk, beroende och destruktiva levnadsvillkor. Vi är en engagerad personalgrupp med öppet klimat som stöttar varandra i stort och smått. Verksamheten leds av en föreståndare och samordnare, som finns som ett nära stöd i det dagliga arbetet.

Behandlingsassistenter/medlevare till Östersund/Frösön

Arbetsuppgifter:
Tillsammans med den enskilde försöker vi hitta lösningar utifrån klientens behov och följer upp och utvärderar insatsen. Stöd- och motivationsarbete och samarbete med vårdgivare, myndigheter och andra aktörer, både internt och externt är en stor del av arbetet.
Som behandlingsassistent/medlevare har arbetstagaren ett stort ansvar för det dagliga arbetet med inskrivna klienter på Mjösjögård HVB AB samt på stödboende Villa Vägskäl. Arbetstagaren ska på ett professionellt sätt bemöta och arbeta med inskrivna klienter.

I arbetsuppgifterna ingår ansvar för beteendeobservationer, behandlingsplanering och dokumentation samt i övrigt stödja och motivera klienterna med vardagliga göromål, daglig sysselsättning och fritidsaktiviteter. Kontaktmannaskap ingår i arbetsuppgiften och innebär månadsrapportering till placerande myndighet och löpande journalföring gällande det dagliga arbetet samt att stödja klienten med nätverkskontakter, som krävs för att denne sedermera ska leva ett tryggt och självständigt liv efter avslutad insats. Arbetstagaren ska ha förmåga att stå för kontroll/gränssättning med värme och förståelse.

Kvalifikationer
Behandlingsassistent eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Gärna tidigare erfarenhet av arbete med missbruks/beroendeproblematik.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B.

Mjösjögård HVB AB verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal och vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Övrigt
Tjänsterna är visstidsanställning, heltid samt deltid, med möjlighet till tillsvidareanställning.Tillträde 2018-01-01.

Har du frågor kan du höra av dig till föreståndare Birgitta Sandström på telefon 0696-701 33.

Sista ansökningsdag 2017-12-31. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version