merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lagermedarbetare extra vid behov Dagab Jönköping

Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Alla vi som jobbar på Dagab gör en viktig insats: om rätt kolli plockas så hittar våra kunder fräscha varor i hyllan.

Till vårt distributionslager i Jönköping söker vi nu engagerade medarbetare som vill arbeta extra hos oss. Arbetstiden är framförallt förlagd på dagtid torsdagar, fredagar eller söndagar. Men det kommer även finnas möjlighet att arbeta andra dagar också. Vi tillämpar drogtest i samband med rekryteringen. Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Dan Ottosson 036-181756 alt. Sandra Svensson 036-181720.

Eftersom vi strävar efter en jämn könsfördelning vill vi gärna uppmuntra fler tjejer att söka. Vi rekryterar löpande så ansök snarast, dock senast den 17 december.


Ansvarsområden
Som lagermedarbetare kommer du att arbeta fysiskt i en tempofylld roll och bli del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Du är en viktig del av ett lag även om du huvudsakligen arbetar självständigt. Du plockar, packar och lastar varor till våra kunder. Trucken är ditt huvudsakliga hjälpmedel. Därför är körvana med truck meriterande, men vi utbildar alla som börjar jobba hos oss. En viktig del av ditt arbete är också att komma med förbättringsförslag enligt vårt arbete med ständiga förbättringar.


Kvalifikationer
Du behöver ha fyllt 18 år eftersom du kommer att använda truck i arbetet. För att klara arbetet måste du inte vara stark, men det är viktigt att du jobbar ergonomiskt korrekt och tar hand om din hälsa. Vi ser gärna att du har en sund livsstil där träning är ett naturligt inslag. Eftersom vi lägger stort fokus på en trygg och säker arbetsmiljö är det mycket viktigt att du följer de regler och riktlinjer som finns.

Som person är du hänsynsfull och visar andra respekt. Du är noggrann och effektiv samt håller ordning och reda omkring dig. Då tempot är högt behöver du vara stresstålig. Att du förstår och kan göra dig förstådd på svenska är viktigt eftersom instruktioner, arbetsledning och övrig information ges på svenska.

För att ansöka följ denna länk:
https://www.prepaird.com/companyapp/#/company/%2321:90/jobpost/b094ef6b-2754-4eaa-b657-b8c9d90543ca

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version