merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ansvarstagande Godschaufförer - Kiruna

Alviks Trafik är ett familjeföretag med huvudkontor i Alvik, några mil utanför Luleå. Verksamheten startades av Albin Åström på 1920-talet och drivs idag av den fjärde generationen. År 2016 omsatte företaget 103 miljoner och hade 105 anställda. Hela koncernen Alviks Service, där bolagen Alviks Trafik och NEX Travel ingår, har 150 anställda och omsätter 465 miljoner kronor. Företaget är miljöcertifierat, enligt ISO 14001 och driver ett ständigt arbete för att minska verksamhetens miljöpåverkan. Läs mer på www.alvikstrafik.se


Ansvarstagande Godschaufförer - Kiruna

Alviks Trafik har sin godsavdelning i Luleå med egna terminaler i Kiruna och Gällivare. Personal finns utöver i Luleå stationerade på orterna Kiruna, Gällivare, Umeå och Sundsvall.
Till verksamheten i Kiruna söker vi nu chaufförer som vill vara med i utvecklingen av Alviks Trafik. Du identifierar dig med våra värdegrunder; tryggt och säkert, engagerade, pålitliga, nära kunden, medarbetaren och uppdragsgivaren.
Arbetsuppgiften består i huvudsak av distribution av gods i Kiruna området. Arbetet sker i huvudsak på dagtid.
Om du är driven, stresstålig och gillar att ta eget ansvar passar detta arbete dig. För att lyckas i rollen krävs också noggrannhet och ett bra samarbete. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och att du är rätt person för oss.

Krav:
Minst C-kort, gärna CE behörighet
Aktuell YKB samt ADR utbildning
Truckkort
Erfarenhet från styckegodsbranschen är meriterande
För frågor om tjänsten kontakta Verksamhetschef gods Niklas Johansson på 070-5080099.

Välkommen med din ansökan!
I den här rekryteringen samarbetar Alviks Trafik med DARE HR Consulting AB. För mer information gällande ansökan kontakta rekryteringskonsult Maria Söderberg på 0733-434343. Din ansökan skickar du till maria.soderberg@dareconsulting.se
Sista ansökningsdag är 17 december. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version