merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Koordinator till Tenders Sverige AB i Linköping

Är du en fena på Excel och trivs i en administrativ och koordinerande roll? Vill du vara "spindeln i nätet" och verka i en prestigelös miljö i nära samarbete med övriga kollegor?

OM TJÄNSTEN
Tenders Sverige AB söker en medarbetare till vårt kontor i centrala Linköping. Tenders är den ledande aktören kring erbjudandet av juridiskt stöd och rådgivning i anbudsprocesser. Du erbjuds en central roll på ett expansivt bolag. Du får möjlighet att bli en del av ett framgångsrikt team i en prestigelös och utvecklande miljö.

ARBETSUPPGIFTER
Som koordinator på Tenders kommer du huvudsakligen att arbeta med informationsflöden i företagets olika uppdrag. I stora drag innebär ditt arbete att hantera information om kunder och uppdrag och även att utarbeta statistik och underlag som efterfrågas av kunder och kollegor. Delar av din tid kommer du dedikerat arbeta med några av bolagets nyckelkunder och administrera den information som efterfrågas för uppdraget.

Dina arbetsuppgifter innefattar även att du tar dig an rollen som spindeln i nätet på kontoret. Du kommer exempelvis ansvara för sysslor såsom att ta emot inkommande samtal, sköta övrig trivsel på kontoret, samt posthantering.

VI SÖKER DIG SOM
. Har något till några års erfarenhet från en administrativ roll
. Har goda kunskaper i Excel. Du förväntas kunna arbeta självständigt i Excel och du bör kunna hantera och skapa Pivottabeller för att lyckas i rollen
. Har tidigare erfarenheter kring databashantering och av att arbeta i affärssystem
. Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Du har minst gymnasieexamen men det är meriterande om du har studerat vidare inom exempelvis ekonomi, logistik, statistik och dataanalys.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Som person har du skinn på näsan och du är trygg i dig själv. Arbetet kräver att du självständigt kan driva ditt arbete framåt och du har förmågan att agera och arbeta lösningsfokuserat och noggrant för att nå resultat. Du är prestigelös och öppensinnad vilket innebär att du med stor entusiasm tar dig an rollens arbetsuppgifter, såväl högt som lågt.

INFORMATION OM FÖRETAGET
På en marknad som omsätter över 800 miljarder kronor och där cirka
100 000 nya avtal tecknas varje år, har efterfrågan på strategiskt och operativt stöd i offentliga upphandlingar bara fortsatt att växa. Anbuden är ofta komplicerade med omfattande krav på dokumentation. Något som kräver både kunskap och tid.

Tendersgruppen ger konsultativt och operativt stöd i alla steg i anbuds- och upphandlingsprocessen genom att bland annat erbjuda tjänsterna projektledning anbudsskrivning, granskning, marknadskartläggning, branschanalys, utbildning samt strategisk och juridisk konsultation. Under moderbolaget Tenders International Holding AB verkar Tenders Sverige AB, Tenders International Consulting AB samt Tenders Norge A/S.

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan via denna länk: https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/18212

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version