merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Montör, Askim

Björneröd Solskydd AB är ett familjeägt företag som har över 40 års erfarenhet med helhetslösningar för skräddarskydda ut- och invändiga solskydd. Vi jobbar med uppdrag för företag, kommun, större projekt och privata kunder. Våra produkter inkluderar bl.a. allt ifrån utvändiga markiser och screens till invändiga persienner och plisségardiner av välkända märken. Som ett väletablerat företag inom solskyddsbranschen håller vi en hög nivå på kvalité och service.

Vi söker en energisk och framåt person för att utöka vårt lag.

I arbetsuppgifter kommer du att jobba primärt med montering av ut- och invändiga solskydd i team. En del tunga lyft och arbete på långstege, liftar och höga höjder ingår även i arbetsuppgifterna. Service- och reparationsarbete är en stor del av det dagliga arbetet, allt ifrån reparation av en persienn till större projekt såsom nedplockning av stora markisanläggningar på caféer.

Den vi söker:

Du har en hög drivkraft och är ansvarsfull samt har en positiv inställning. Du lägger upp ditt arbete själv på ett effektivt sätt och tar eget initiativ både självständigt och i ett team. Problemlösning är en naturlig del av arbetet för dig. Du kommer att vara Björneröds ansikte utåt mot kunden och har då en utmärk servicekänsla. Arbetsuppgifterna kräver att du har en god fysik samt att du kan jobba på höga höjder utan problem. Vi förväntar oss att du är flexibel i både arbetstider och uppgifter. Extra meriter om du är händig och har någon bakgrund eller erfarenhet av snickeri och dylik.

Körkort B är ett krav och servicebil under arbetstider ingår. Lift- och truckkort är en fördel. Krav att du talar, läser och skriver flytande på svenska.

Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande roll i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter. Tillträde är enligt överkommelse.

Då urval sker löpande ber vi dig att skicka din ansökan inklusive ditt CV, personligt brev och en bild via email per omgående dock senast 2017-12-31. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss via email. Läs gärna mer om
Björneröds på www.bjornerods.se.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version