merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Master Data Assistent till OneMed i Malmö

OneMed är en ledande distributör av förbrukningsmateriel och vårdrelaterade tjänster till hälso- och sjukvården i Europa. Vi finns i tolv länder, har drygt 800 medarbetare och omsätter cirka 4 miljarder kronor. OneMed är en samarbetspartner som möjliggör bättre liv för patienter, underlättar vardagen för sjukvårdens medarbetare och bidrar till lägre vårdkostnader. Vi strävar efter att minska miljöpåverkan och att tillsammans med våra leverantörer förbättra arbetsvillkoren genom hela värdekedjan.

Är du redo för en ny utmaning? Vill du vara en del av teamet inom MDM med ansvar för Masterdata & Innehåll? Vi söker just nu en teammedlem till MDM-gruppen till vårt kontor i västra hamnen Malmö. Är du den vi söker? Sök då tjänsten idag!

Vad innebär rollen? Ditt ansvar är att säkra att korrekt information finns för varje produkt och dessutom att berika med informativ text och bild enligt internationell standard

Du kommer även att vara med och utveckla processer och arbetssätt samt koordinera arbetet inom koncernen och teamets områden.
Tjänsten är mycket varierad då teamet ansvarar för flertalet delar och områden. I arbetsuppgifterna för ditt ansvarsområde ingår bland annat att:

- Registrera artiklar
- Skriva SEO optimerad text
- Bildbearbetning
- Produktfotografering
- Delta i planering av kanalstrategier

Vem trivs här? Vi söker dig som har relevant utbildning eller tidigare erfarenhet av e-handel eller produktion av produktrelaterad information.

Tjänsten ställer höga krav på god förståelse för främst digital kommunikation, noggrannhet och stor ansvarskänsla. Du behärskar det engelska språket på ett obehindrat sätt och kan använda Excel på god nivå. Som person driven och prestigelös med förmåga att planera och arbeta självständigt. Du är en god kommunikatör som är trygg i din leverans av utfört arbete och i mötet med personer i olika befattningar.

Du har ett starkt eget driv och arbetar operativt, taktiskt och strategiskt för att uppnå fastslagna mål.

Du har minst 2 års erfarenhet inom någon form av digital kommunikation eller produktrelaterad innehållsproduktion.

För att lyckas i rollen är du som person:
Strukturerad och villig att arbeta i en dynamisk miljö med stor flexibilitet
- Resultatinriktad och självgående med förmåga att leverera och arbeta i högt tempo
- Proaktiv, tar initiativ och har en positiv "can-do" attityd

Vad erbjuder vi dig? I fina lokaler på en kreativ arbetsplats i centrala Malmö kan vi erbjuda dig en tjänst som kombinerar självständigt arbete med teamarbete. Rollen är strategiskt viktig och det finns många möjligheter att utvecklas i en internationell miljö. Våra medarbetare är värdefulla för oss och vi strävar efter att ha en bra mix av människor med olika bakgrunder och erfarenheter vilket skapar en mångsidig och dynamisk arbetsplats. Tjänsten är en projektanställning på 100 % och tillsätts efter överenskommelse. Är du intresserad? Vi tillämpar ett löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast, dock senast den 20 december. Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version