merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Superhandläggare/Administratör

SÅIFA i Värmland är ett företag i oljebranschen som främst erbjuder drivmedel från 25-talet egna anläggningar samt via våra samarbetspartner OKQ8 samt PREEM. Företaget har direktförsäljning av petroleumprodukter genom egen säljorganisation samt koncernbolag. Våra kunder finns främst inom segment tung transport men även inom industri, mindre företag samt privatpersoner. Idag är vi 11 anställda i koncernen och omsätter drygt 600 miljoner 2017.

Superhandläggare

Arbetsuppgifter:
I din roll som administratör hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla i personalen och då främst med VD och Fastighetsansvarig. Tjänsten börjar med 20 % inom fastighetsfrågor och 80 % för övrig administration. Ansvaret för fastighetsfrågor kommer sedan att succesivt öka. Fokus i arbetsuppgifterna kommer att ligga på:

. Kontaktperson mot myndigheter såsom stat och kommun gällande våra anläggningar.
. Avtal - bygglov- samt juridisk administration för nya och gamla anläggningar.
. Administration och implementering av företagets nya affärssystem.
. Ekonomisk statistik och rapportering.
. Offerthantering och anbudsförfarande.
. Vara VD behjälplig med administrativa göromål.


Kvalifikationer:
Då företaget är i en mycket expansiv fas med utbyggnad av stationsnätet söker vi en administratör på heltid med teknisk och ekonomisk förståelse förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Du har ekonomisk förståelse och är en lagspelare som har egen drivkraft, stor flexibilitet och kan arbeta på eget ansvar. Du skall vara flytande i svenska språket i tal och skrift. Du ska ha B-körkort samt tillgång till egen bil. I arbetet behöver du mycket god datorvana med Officepaketet i grunden och goda kunskap i affärssystem som t.ex. Navision.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version