merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Säljare

S O Börjessons Färg & Tapeter är ett väletablerat företag som har funnits i branschen i över 40 år vilket innebär att vi har kunder som har handlat hos oss i generationer. Vi säljer färg, tapeter, golv med tillbehör och inom kort börjar vi även med inredning. Vi jobbar mot både proffs som konsumenter och vi ingår i kedjan Nordsjö Idé & Design. 2016 blev vi tilldelad det anrika priset som ÅRETS FÄRGBUTIK Nordsjö Idé & Design Sverige. Hos oss arbetar ett glatt gäng på 8 personer och nu söker vi ytterligare en utåtriktad kunnig kreativ säljare som med sin erfarenhet utav kunder och försäljning VET vad som krävs för att leverera service och kunskap till 100 %.

Vid årsskiftet öppnar vi upp en helt ny Nordsjö Idé & Design butik i ÅSA och redan nu söker vi DIG som vill vara med på resan med att öppna upp en helt ny butik. Du är en person som älskar utmaningar och brinner för att arbeta med kunder och försäljning och som förstår att service och kunskap går hand i hand. Du kommer i första hand att arbeta i båda våra butiker dvs. i Kungsbacka och Åsa,

Vi vill att du har flera års erfarenhet av försäljning och service, har du erfarenhet utav Färgbranschen är det en merit. Men vi söker i första hand RÄTT person. Du är en person som ser möjligheter i stället för hinder. Du gillar utmaningar och är inte rädd för att lära dig något nytt. Du är en flexibel given teamplayer med en positiv inställning till det mesta. Känner Du att det är DIG vi söker så kan vi erbjuda dig en spännande växande rolig arbetsplats med ett härligt gäng.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version