merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kundtjänstmedarbetare

Om företaget:
Vi är ett ungt e-handelsföretag som säljer hem-, fritids- och trädgårdsartiklar till konsumenter i Sverige. Vi köper in varor direkt från fabrik och säljer online till kunder i hela landet, via vår hemsida outl1.se.

Vill du komma till vad vi anser, Sveriges roligaste arbetsplats där ingen dag är den andra lik så är detta arbetsplatsen för dig! Att arbeta prestigelöst är a och o för oss, både internt och mot våra kunder.

Arbetsuppgifter
Du blir ofta kundens första kontaktperson med vårt företag. De kontaktverktyg vi arbetar med i dagsläget är telefon och mail. Rollen består i huvudsak av två områden.

1) Försäljning och produktinformation till kunder som kontaktar oss per telefon. Vi arbetar endast med inkommande samtal och ringer inte utgående samtal i försäljningssyfte.

2) Hantering av övriga frågor, reklamationer och ångrade köp per mail. Allt från detaljfrågor om specifika produkter, reklamationshantering från början till slut och kontakt med våra samarbetspartners.

Du får ett stort ansvar i att bygga ett förtroende mot våra kunder, och ansvarar för kundkontakten från början till slut.

Ovanstående beskrivning är endast riktlinjer på det arbetsuppgifter du som kundtjänstmedarbetare kommer att utföra.

Vår kundtjänst har utöver ovanstående mycket varierande uppgifter vilket gör att den ena dagen aldrig är den andra lik.

Kvalifikationer (krav)
Vi ställer inga specifika kvalifikationer/krav för att arbeta i vår kundtjänst då vi ser att du som person och din inställning är avgörande för en eventuell anställning. Vi har dock en rad meriter vi gärna ser att du har tidigare erfarenhet av.

Övriga kunskaper (meriter)
- Erfarenhet av liknande kundtjänstarbete och att handlägga reklamationer, helst inom e-handel.
- Erfarenhet inom E-handel/lager eller spedition.
- Kunskaper om konsumentköplagen samt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.
- Goda kunskaper inom office-paketet.
- Allmänt "händig" och tekniskt intresserad.Personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull, lösningsorienterad och självdriven. Du löser själv och på eget initiativ problem som uppstår. Du har lätt att prata och samarbeta med andra människor. Detta är en kreativ arbetsplats och du kommer därför att ha mycket stora möjlighet att påverka företagets inriktning.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version