merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Anticimex söker en driven account manager/säljare! - Västerbotten

Anticimex söker en driven account manager/säljare! - Västerbotten

Arbetsbeskrivning
Som vår nya säljare/account manager kommer du att arbeta med försäljning av Anticimex skadeförebyggande tjänster till företag. Du ansvarar för att driva säljprocessen och ditt mål är att skapa förtroende samt bygga relationer med kunden och därmed skapa lönsamhet både för oss och våra kunder. Till din hjälp har du ett av Sveriges starkaste varumärke, en bred produktportfölj och engagerade kollegor. Tjänsten är placerad i Umeå och ditt distrikt är Västerbotten. Övernattningar kommer att ske i denna tjänst.

Vi erbjuder dig
- En gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor
- Professionell säljledning genom uppföljning, coachning samt träning och sambesök
- En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning
- Goda karriärmöjligheter
- Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka ? Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify

Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Vem är du?
- Erfarenhet och genuint intresse av försäljning - meriterande om du jobbat inom tjänsteförsäljning
- Du är självständig och drivande och har även förmågan att arbeta i ett lag
- Du tycker om att göra affärer, är duktig på att bygga och vårda relationer samt van att arbeta med egen resultatbudget
- Du är nyfiket intresserad av att utveckla dig själv och din försäljning
- Du har tidigare visat på gott säljresultat och har ambitionen till att bli vår nästa toppsäljare ? God förmåga att uttrycka dig på svenska - muntligt som skriftligt, även meriterande med andra språkkunskaper
- B-körkort

Ansökan
Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2018-01-07.
För att ansöka, klicka på länken:

http://bit.ly/2BIfhgg

Notera att vi endast behandlar kompletta ansökningar. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Hans Dobbrown på 070-259 75 28 alt. hans.dobbrown@anticimex.se Har du tekniska frågor gällande ansökningsförfarandet, eller har problem med att bifoga ditt cv kontakta support@webcruiter.se Välkommen med din ansökan!

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 4 400 anställda i 17 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2016 en sammanlagd omsättning på ca 4,5 miljarder kronor.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version