merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Glasmontör sökes

Svenska Bussglas AB är ett välkänt begrepp inom buss- och transportsektorn när det kommer till byten av glas och film. Vi arbetar med alla typer av bussar och de flesta större transportfordon oavsett märke och modell. Eftersom våra serviceteam har stor mobil verksamhet är vi alltid "nära till hands" och kan utföra våra uppdrag med kort varsel på plats hos kunden. Med åren har företaget vuxit och har idag filialer i Stockholm, Göteborg, Malmö, Motala och Karlstad. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vi söker nu montör med placering i Göteborg. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift.

För att lyckas i din roll är det meriterande om du har: . B-körkort . God fysisk kondition . Social kompetens . Ansvarskänsla och ordningssinne . Samarbetsförmåga . Förståelse för kvalitet och hållbar utveckling . Teknisk/mekanisk bakgrund . Erfarenhet av montörsarbete . Erfarenhet av glas och film är ett stort plus . Erfarenhet av slipning/polering av glas är högst meriterande Arbetstiden är 40 timmar per vecka och förlagd på både dag- och kvällstid. Flexibilitet är därför viktigt. Utbildning sker internt men tidigare erfarenheter är som ovan nämnt ett stort plus. Tillträde efter överenskommelse. Eventuella frågor besvaras av Dennis Pavlov 0141-215597 eller Andreas Sandgren, 070-396 62 05 Skicka in en presentation av dig själv tillsammans med ditt CV till dennis.pavlov@svenskabussglas.se. Ange "Glasmontör" i ämnesraden.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version