merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Contract Manager

Contract Manager!

Vill du vara med och bidra till samhällets digitala utveckling!
Vi är stolta över att vara en viktig länk i Sveriges fibersatsning. Vi älskar internet med allt vad det möjliggör och vi bygger fiber till alla! Vår dörr står därför öppen för dig som vill ta dig an utmaningen att hjälpa oss att fortsätta och expandera den satsningen. Vi är ett starkt värderingsdrivet företag där initiativförmåga och motor står högt i kurs. Vi jobbar i högt tempo med positiva kollegor och erbjuder dig möjlighet att påverka och utveckla både dig själv och vår verksamhet. Du har en nyckelroll i organisationen förväntas leverera med fart, kvalitet och lönsamhet!

Om tjänsten:
Vi söker dig som trivs och får energi av att jobba i ett snabbfotat och värderingsstyrt företag med mycket engagemang, framåtanda och ambitiösa mål! Vi tror att du har arbetat ett par år med avtal och inköp i liknande roll och att du har erfarenhet av upphandling, leverantörshantering och löpande avtalshantering. Du kommer främst jobba mot Rollout Construction.
Som Contract Manager har du en viktig funktion i alla delar av våra kontrakts livscykler. Detta innefattar allt från RFP, upphandling och förhandling till uppföljning, omförhandling eller terminering av avtal. Arbetet sker i tätt samarbete med dels externa leverantörspartners, dels kollegor på IP-Only där du agerar stöd till våra leveransansvariga över hela linjen i upphandlingar av nya lösningar samt i kommersiella- och avtalsfrågor.

I dina uppgifter ingår bl.a:
- Upphandling och förhandling med leverantörer
- Projektuppföljning, pris och leverans
- Hålla koll på regelverken runt våra produkter
- Dokumentation av avtal mm
- Proaktivt jobba med våra leverantörer

Krav på erfarenhet och kompetens/ tidigare erfarenhet:
Du har god förhandlingsvana och erfarenhet av att skriva och tolka avtalstext, både på svenska och engelska. Jur. kand. eller annan relevant utbildning är meriterande. Man behöver ha jobbat med byggentreprenörer i någon form och känna till vad AB04/ABT06 är. Eftersom vi är ett telekombolag bör du ha upphandlat inför master, sajter, telenät eller fiber och känna till processerna. Du kan ha jobbat med Rollout i form av att sätta upp master, el hos annan fiberleverantör. Du är van att hantera stora mängder data och är en fena på Excel och Power Point

Personliga egenskaper:
Som person är du analytisk, lösningsorienterad och har gott om egen initiativkraft och vilja att bidra. Du är vass analytiskt och affärsmässig, samt har förmågan att prioritera och navigera i komplexa situationer. Då du har många kontaktytor både internt och externt och trivs med att knyta och vårda relationer. Vidare är det viktigt att du är strukturerad, ordningsam med en god omdömesförmåga, samt att du har ett eget driv att nå våra gemensamma målsättningar!

Övrigt:
Du utgår från vårt nybyggda huvudkontor i vår hemstad Uppsala!

Språk:
Svenska och engelska i tal och skrift

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version