merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Av-tekniker

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.
Området för infrastrukturstöd har ett övergripande uppdrag att erbjuda kvalitativ och effektiv service till universitetets olika verksamheter och därmed möjliggöra forskning och utbildning i världsklass. Tillsammans skapar vi attraktiva IT-, fastighets- och servicetjänster som möter Göteborgs universitets behov. Området har drygt 400 medarbetare med bred kompetens och stor geografisk spridning.
Infrastrukturområdets verksamhetsnära fastighetsförvaltning och servicearbete bedrivs i fem Campusområden som utgår ifrån de geografiska områden där Göteborgs universitets verksamhet bedrivs. Campusservice är den fastighets- och serviceorganisation som säkerställer att lokal service, med samlad kompetens finns inom området. Det handlar bland annat om lokalvård, lokalservice, vaktmästeri, AV- service, seminarie- och konferenssupport, servicecenter, posthantering och säkerhet.
Campusservice Rosenlund omfattar de delar av Göteborgs universitet som i huvudsak återfinns i stadsdelen Rosenlund. Vid Campusservice Rosenlund arbetar 31 medarbetare som ger service till följande fastigheter och verksamhet;
-Pedagogen (fyra hus). Här finns Utbildningsvetenskapliga fakulteten och dess institutioner.
-Idrottshögskolan på Skånegatan, som är en del av utbildningsvetenskap.
-Rosenlundsgatan 4 och Södra Allégatan. Här finns delar av Gemensamma förvaltningen.
-Institutionen för tillämpad IT som har sina lokaler på Lindholmen.
Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor på campusservice (bl.a. vaktmästeri, säkerhet mm) utför du som AV-tekniker olika sysslor där arbetsuppgifterna och arbetsbelastningen varierar efter verksamhetens behov. Som AV-tekniker på Göteborgs universitet är du ett viktigt ansikte utåt då du ofta är en av de första personer som studenter, besökare och personal kommer i kontakt med.
Du kommer bland annat arbeta med;
-Support och handledning till användare och kollegor av AV-utrustning och annan teknisk utrustning.
-Underhåll och service av AV-utrustning i undervisningslokaler och konferensrum.
-Inköp av AV-utrustning vilket vid större inköp innefattar upphandlingsförfarande/förnyad konkurrensutsättning.
Arbete med allmän service inom vaktmästeri, säkerhet förekommer såsom till exempel:
-Daglig tillsyn av fastigheter och lokaler.
-Att ta emot serviceönskemål och hantera felanmälningar.
-Hantering av post, gods och interna varuleveranser.
-Genomföra reparationer, omflyttningar, monteringsarbeten, lampbyten mm.
-Hantering av avfall.
-Att genomföra brandskyddskontroller och kontroller av fysisk arbetsmiljö.
-Hantering av lås och passersystemet.
-Administration.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av ljud- och bildhantering. Du har kunskaper och erfarenheter kring handledning av digitala möten, streaming och vanligt förekommande system/plattformar som stödjer dessa. Krav är B- körkort liksom god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.
Du behöver ha breda datorkunskaperoch god förmåga att lära nya tekniska och administrativa system. Erfarenhet av fastighetsskötsel, arbete inom vaktmästeriområdet, gods och posthantering samt erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete och arbetsmiljöfrågor är meriterande. Vi söker dig som har lägst utbildning på gymnasienivå, gärna kompletterad med annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant för arbetet. Övriga meriter är erfarenhet av upphandling av teknisk utrustning.
Du trivs som bäst i en miljö med hög ambitionsnivå och högt tempo där du periodvis behöver kunna hantera en hög arbetsbelastning på ett konstruktivt sätt. Arbetet ställer därför krav på flexibilitet och löpande prioriteringar samt god planerings-och organisationsförmåga, du ska även kunna arbeta självständigt och i grupp. Stor vikt läggs vid Personlig lämplighet utifrån arbetets utformning.
Anställning
Anställningen är tillsvidare på heltid, 100%, med placering tills vidare vid Campusservice Rosenlund. Anställningen ska tillträdas snarast eller enligt övereskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Kontaktuppgifter för anställningen
Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Campuschef Peter Edwardsson 031-786 2263.
Fackliga organisationer
Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner
Ansökan
Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/Lediga_anstallningar-detaljsida/?id=1687 genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.
Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.
Universitetet tillämpar individuell lönesättning.
Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version