merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Bagare/Konditor

Vi växer som aldrig förr, vill du också arbeta i ett av Göteborgs största restaurangbolag? Chalmers Konferens & Restauranger bedriver konferens- och restaurangverksamhet på Chalmers Campus Johanneberg och Campus Lindholmen. Bolagen innefattar tillsammans 22 restaurangenheter, två av Göteborgs största konferensanläggningar, företagsreceptioner, cateringverksamhet och vi anordnar middagar och events för upp till 1000 gäster. Detta gör oss till en totalleverantör av högkvalitativ mat och service på de båda anläggningarna. Vi erbjuder en rolig och omväxlande arbetsplats i en spännande arbetsmiljö. Vi är medlemmar i Visita och följer självklart gällande kollektivavtal och lagar. Vi är måna om att vår personal skall trivas hos oss och för att bidra till detta erbjuder vi en rad förmåner till våra medarbetare, t.ex. ett generöst friskvårdsbidrag, företagshälsovård, rabatt på gymkedjor, många möjligheter till kompetensutveckling, roliga teamaktiviteter och bra rabatter i våra restauranger, caféer och i vår butik.

Är du vår nya medarbetare?

Arbetsplats
Chalmers Konferens & Restauranger Johanneberg

Beskrivning av tjänsten
Som bagare och konditor blir du en viktig del av produktionsavdelningen som idag består av 23 personer. Den dagligen driften för dig inkluderar framförallt bageri och konditori men även till stor del beredning av sallader och smörgåsar till vårt take away sortiment Go Fresh och övriga sysslor i kallköket. Arbetstiden är i huvudsak förlagd dagtid måndag- fredag men arbete på kvällar och helger förekommer.

Kvalifikationer
Restaurangskola eller likvärdig utbildning är ett krav samt minst 3 års dokumenterad yrkeserfarenhet av arbete i kallkök, bageri och/eller konditori. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet, samarbetsförmåga och eget ansvar. Du är en glad och positiv person och under vissa perioder har vi väldigt mycket att göra, det är då därför viktigt att du kan hantera stressiga situationer och då kunna arbeta i ett högt tempo.

Ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via mail jobb@chalmerskonferens.se Skriv "Bagare/Konditor" i ämnesraden.

Sista ansökningsdag 2017-12-22. Intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med årsarbetstid enligt HRF:s avtal.
Heltid. Provanställning 6 månader tillämpas.
Lön Enligt överenskommelse.
Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
För frågor om tjänsten, kontakta vår köksmästare, Peter Olsson, 031-772 3955 peter.olsson@chalmerskonferens.se
Besök gärna vår hemsida www.chalmerskonferens.se för mer information om oss.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version