merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Områdeschef Kultur & Samhälle

Organisationspresentation Den ideella ungdomsföreningen Flamman Ungdomarnas Hus startades i Kroksbäck, Malmö 1997. Genom ett ihärdigt arbete har Flamman under 20 år gjort stor nytta och skillnad för Malmös ungdomar och vuxit till att bli en omfattande och bred verksamhet för barn och ungdomar. Flammans ordinarie verksamhet består av att driva en mötesplats för unga med sedvanliga inslag av fritidsaktiviteter och har öppet veckans alla dagar. Dessutom bedriver vi en projektverksamhet där vi utvecklar olika sociala och välgörande projekt. Vår verksamhet är prisbelönt då vi bland annat erhållit Årets eldsjäl 2005, Stiftelsen för Respekts pris 2006 och Malmö Stads Integrationspris 2007 för att nämna några! Läs mer om oss på www.flam


Beskrivning av arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifter Vi söker dig som med ett coachande ledarskap leder och utvecklar verksamheten i ett nära samarbete med medarbetare och kollegor. I rollen som områdeschef är du ansvarig för budget- verksamhet- arbetsmiljö och personalansvar samt att driva, samordna, planera och utveckla de projekt du ansvarar för. Du ansvarar för flera projekt i din roll med huvudsakligt fokus på High Stakes, ett projekt om spelberoende. I arbetet ingår även att träffa människor från samhällets alla skikt från politiker och myndigheter till civilsamhället samt föräldrar och ungdomar. Detta kräver att du har en god förmåga att kommunicera och skapa goda relationer samt vara omvärldsorienterad. I uppdraget är det viktigt att du har en god förmåga att planera på ett strukturerat sätt och att du har ett tydligt och förtroendeingivande ledarskap. Vi söker dig som ser möjligheter och som vill leda och utveckla verksamheten mot uppsatta mål.

Beskrivning av kvalifikationer:
Till rollen som områdeschef för vår projektverksamhet inom Flamman söker vi en person med chefserfarenhet och som brinner för att arbeta med utveckling! Viktiga ledord är glädje, gemenskap och att respektera olikheter. Kvalifikationer . Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom sociala frågor eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. . Du har flerårig och dokumenterad chefserfarenhet. . God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. . Du är driven, strukturerad och är en duktig kommunikatör. Meriterande . Vi ser gärna att du har erfarenhet från det ideella verksamhetsområdet. . Vi ser gärna att du har erfarenhet av utvecklingsarbete inom verksamhetsområdet. . Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. . Körkort med B-behörighet (gärna tillgång till egen bil). Dina personliga egenskaper Du ska vara en mycket god och lyhörd ledare och ha en utmärkt samverkansförmåga, vara social och verbal, då du möter många aktörer i ditt uppdrag. Tolerans och förståelse är viktigt. Du ska vara ödmjuk inför andras förmågor och dina egna tillkortakommanden. Lyhörd och arbeta med respekt gentemot alla kompetenser inom projekten och människor du träffar i arbetet. För övrigt måste du ha ett stort intresse för unga människors livsvillkor kombinerat med en stor portion humor och värme. Stor vikt kommer att läggas på din personliga mognad och lämplighet.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version