merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Application Delivery Manager

Application Delivery Manager

Vi söker en erfaren och driven konsultchef för affärsområdet Application Delivery. Arbetsuppgifter Rollen som Application Delivery Manager innebär att du leder våra team inom SAP och Kundunika System. Du deltar i planering och i genomförande av olika IT-projekt samt förvaltning av våra kunders olika IT-system. Genom din kompetens och erfarenhet bidrar du till att utveckla såväl våra kunder som alla våra medarbetare. Vi arbetar kundnära i alla våra åtaganden, både i egna lokaler och ute hos kund.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av projektledning, systemutveckling och arbetat i affärssystemet SAP. Du bör ha akademisk examen inom relevant område. Du har flera års erfarenhet inom följande områden: Projektledare eller konsult inom affärssystemet SAP Utveckling inom .NET och SQL Server Certifieringar inom projektledning eller något av ovanstående områden är meriterande.

Personliga egenskaper:

Du har ett intresse för teknik, kreativa lösningar med en ansvarstagande och professionell inställning. Som person är du engagerad, självgående med vilja att ständigt lära mer och dela med dig av dina kunskaper. Vi värdesätter också egenskaper som att vara strukturerad och kvalitetsmedveten, och att fungera som lagspelare med kundfokus och social kompetens. Du behärskar engelska mycket bra i både tal och skrift.

Vi erbjuder:

Ett spännande arbete i Värmlands mest expansiva industrikoncern där din erfarenhet och din personliga utveckling bidrar till vår framgång. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. En internationell miljö där du kommer att omges av mycket kompetenta team med fokus på kundnytta och medarbetare som brinner för sina olika områden och värnar om relationen med våra kunder. En vardag där vi inspirerar varandra, jobbar mycket med frihet under ansvar, har högt i tak och kul på jobbet.

Placeringssort: Hagfors


Ansökan:

Vi vill ha din ansökan senast onsdag den 20 december. För mer information om tjänsten, kontakta VD Johan Christenson på telefon 0563-175 37, eller mail johan.christenson@voestalpine.com

Läs mer om oss på www.voestalpine.com


Voestalpine är ett av Österrikes största företag med drygt 50 000 anställda i mer än 50 länder. I Sverige ingår bland annat Uddeholms AB i Hagfors och voestalpine Precision Strip i Munkfors. Vi på voestalpine group-IT ansvarar för all IT-infrastruktur samt för utveckling, drift och support av våra koncernbolags IT-system så att de olika bolagen kan optimera alla sina affärskritiska processer.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version