merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Erfaren Senior Teamleader Lund

Brinner du för ledarskap och vill släppa loss kraften som Senior Teamleader hos oss på Fibercenter? Arbetsuppgifterna du har som Senior Teamleader är ett övergripande resultat-och personalansvar för cirka 10 medarbetare. Du arbetar nära teamet och genomför medlyssning, coachning, säljträning och kvalitét-uppföljning. Detta för att utveckla såväl medarbetarna som den operativa verksamheten. Stora delar av arbetet är målstyrning och måluppföljning. Som ledare hos oss förväntas du förmedla en klar bild av de beteenden och värderingar som bidrar till att målen uppnås. Teamleader hos oss arbetar aktivt för en god arbetsmiljö och hög frisknärvaro.

Du verkar för en aktiv feedback-kultur och för en öppen dialog med såväl kollegor som andra avdelningar. Till din hjälp har du stödfunktioner så som HR-avdelningen, säljledning, utbildningsgruppen, verksamhetsutveckling och trafikledning.

Kvalifikationer: Lägsta utbildningsnivå är gymnasiekompetens. 3-5 års erfarenhet av coachande ledarskap, arbets- eller personalledning.

Personliga egenskaper som vi söker i denna roll är att du är sätter kunden i fokus och att du tar initiativ. Du är kommunikativ, har en god planering och samarbetsförmåga, du är flexibel och vill arbeta nära dina medarbetare. Viktigt är att du är ödmjuk och ser dina medarbetare och coachar dem till att bli ännu bättre på det de gör. Vi ser också att du är prestigelös, uthållig och triggas av att nå uppsatta mål för att trivas i rollen som Teamleader hos oss. Du trivs och vill växa i en föränderlig miljö. Du bör även kunna hantera stressade situationer. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten för rollen samt dina tidigare erfarenheter

Om Fibercenter
Fibercenter Sverige AB är ett unikt konsultbolag som erbjuder ett brett utbud av leverantörer på fibret. Vi erbjuder skräddarsyda lösningar som gör det lättare att komma igång med dem olika tjänsterna inom Tv, IT och Telecom.
Vi arbetar i en miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version