merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kylmontör/Kyltekniker till skärgårdsstaden Västervik!

Kyl-Bergman AB är ett service- och kvalitetsmedvetet familjeföretag som arbetar med värmepumpar, komfortkyla, kyl- och frysrum, kyl- och frysdiskar, ismaskiner, vätske- och kylanläggningar, AC-anläggningar för bilar, avfuktning & befuktning, industrikyla, butikskyla. mm. Vi har under vår långa erfarenhet inom branscher servat många företag med kylanläggningar, många industrier med industrikyla och många butiker med butikskyla bara för att nämna några exempel.

Vår verksamhet omfattar service, installation, försäljning, reservdelar, montage, ombyggnad och underhåll. Vi arbetar både ute hos våra kunder samt i vår fullt utrustade serviceverkstad i Västervik. Kyl-Bergman har även ett komplett sortiment av aggregat för luftkonditionering/värmepumpar som vi levererar till bostäder, arbetsplatser, datorrum och butiker. Vi är Västerviks äldsta kylföretag och är en del av TESAB-kedjan.

Om tjänsten:
Fokus ligger på god kundkontakt och kvalitet, där du kommer att arbeta hos flera av våra kunder och därmed bli en viktig ambassadör för Kyl-Bergman, det kräver självständighet och servicevilja. Du har kompetens inom kylteknik och ett plus är kunskap inom CO2.

Profil:
- Fullgjord gymnasieutbildning inom el eller VVS
- Meriterande, kyltekniker
- Körkort-B

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Kyl-Bergman AB och vår lokala närvaro i regionen. Du som person är tekniskt intresserad och nyfiken i det dagliga arbetet. Du är ödmjuk, positiv och framåt i din personlighet och värdesätter ett gott arbetsklimat. Vi erbjuder dig både trygghet och stora möjligheter till personlig utveckling.

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Henrik Nordström, Västervik Företagsgrupp Arbetsförmedlingen henrik.n.nordstrom@arbetsformedlingen.se

Välkommen med din ansökan!

För att söka tjänsten, klicka på länken: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17745-arbetsformedlingen-vastervik-kylmontorkyltekniker-till-skargrdsstaden-vastervik

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version