merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Dekorsnickare med verkstadsansvar

Dalateatern är en turnérande teater som spelar i länets 15 kommuner och på våra två fasta scener i Falun. I Falun finns också kansli och verkstad. Dalateatern har ett 30 tal anställda och producerar 4 - 6 egna pjäser varje år för vuxna och barn/ungdomar. Hälften av teaterns verksamhet riktar sig till barn och unga. Vi arrangerar också gästspel från andra ensembler och teatrar. Du kommer att få jobba med en dynamisk och framgångsrik teaterverksamhet och vara med om att utveckla Dalateaterns tekniska produktion för att möta framtidens utmaningar.

Vi söker en erfaren dekorsnickare som kan ta ansvar för vår verkstad. Vi erbjuder dig ett varierat jobb med många utmaningar inom scenkonsten. Dina arbetsuppgifter är att tillverka dekor i stort och smått till våra produktioner. Du kommer att jobba nära scenografer och har som uppgift att göra idé till verklighet. Du ingår i vår tekniska avdelning där vi tillsammans genomför och förverkligar många produktioner. Avdelningen består av scen-, ljud-, och ljustekniker, kostymmästare, rekvisitör samt maskör. Vi erbjuder dig ett kreativt jobb i en kreativ miljö.

- Du har för tjänsten relevant utbildning och/eller motsvarande erfarenhet. - Behärskar tillverkning i stort och smått med traditionella och moderna metoder. - Har vana att planera och leda tillverkande team. - God verktygs- och maskinkännedom. - God materialkännedom. - Kunskap och vana vid konstruktion och framtagning av ritningar. - Behärskar ritningsläsning. - Ekonomisk kompetens för kostnadskalkylering. - Du är lösningsorienterad och van vid självständigt arbete. - Har du certifiering för svets och heta arbeten så är det meriterande. - Du har B-körkort. Har du bred erfarenhet av skapande verkstad är det meriterande. Som person är du strukturerad och har lätt för att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet (produktionen). Du är uppfinningsrik och hittar okonventionella lösningar. Du är lugn, trygg och kontrollerad i stressade och pressade situationer. Du tar ansvar för din uppgift och har lätt för att samarbeta tillsammans med andra människor och du gillar utmaningen att jobba i processer.

Ansökan i form av personligt brev och meritförteckning skickas med e-post till marica.hallgren@dalateatern.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version