merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Inredningssnickare till Staffanstorp

Mamut-Möbler & Inredningar AB söker en inredningssnickare för anställning.

Vi söker dig med:
Minst 10 års yrkeserfarenhet som inrednings/specialsnickare,
Yrkesstolthet och ansvarskänsla.
Social kompetens och förmåga att jobba självständigt.
Körkort och erfarenhet av monteringar.
Känsla för kvalitet och noggrannhet.

Mamut Möbler & Inredningar är ett modernt inredningssnickeri och företag med känsla för detalj och kvalitet. Våra projekt kännetecknas av hög kvalitet med återvinningsbara material, god service och noggrannhet som tål att jämföras. Vi är marknadsledande i Sverige på toppskivor i Corian och utöver traditionella snickeriuppdrag levererar vi bänkskivor till Sveriges främsta varumärken och används flitigt vid specialprojekt.

Ditt uppdrag:
Det finns inga vanliga dagar på Mamut, Du kommer tillverka inredningar till välkända restauranger, större fastighetsbolag och Nordens största köpcentrum. Ibland kommer Du fixa kökslösningar till välkända varumärken och specialuppdrag från designers. Vi gör specialuppdrag åt tillverkningsindustrin i form av patenterade lösningar och prototyper som ofta är belagda med sekretess. Allt vi gör genomsyras av passion, kunskap, kvalitet och hög service. På Mamut får Du ett mycket varierande arbete och Dina uppgifter griper över ett brett perspektiv. Förutom att utvecklas och lära Dig mer om modern snickeritillverkning får Du möjlighet till ett omväxlande arbete i en bransch med djupa traditioner. Du får gärna ha lång erfarenhet av snickeribranschen, hög ålder innebär mycket kunskap och det ser vi som ett plus.

Vi är kollektivanslutna, tillämpar individuell lönesättning och främjar kreativ och mångkulturell miljö. För oss är det viktigt med långsiktiga samarbeten så vi föredrar en flexibel miljö med möjligheter att skapa din egen tjänst. Vi tror att hälsa är viktigt och tillämpar friskvårdsbidrag. Trots att vi är marknadsledare inom ett traditionellt hantverk drivs vi kommersiellt och tycker därför att bonus till medarbetare är något bra.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version